Aanbevolen Zweefmaaier

Tuintools heeft een pagina met aangeboden artikelen, waarin een selectie is gemaakt van artikelen die door henzelf worden aanbevolen. Tuintools heeft jarenlange ervaring als specialist in tuingereedschap. In deze blog bespreken we de aanbevolen zweefmaaier.

Flymor Turbo 330

De Flymor Turbo 330 zweefmaaier zweeft letterlijk over je gazon. Dit komt door de 1150 watt motor die een luchtkussen creëert. Dit maakt de grasmaaier ontzettend wendbaar en dus eenvoudig in gebruik. De zweefmaaier is in principe op elke standaard gazon te gebruiken, maar hij wordt zeker aanbevolen bij een ongelijke ondergrond. Denk hierbij aan gazons met kuilen of speelse vormen. Je hoeft geen kracht te zetten om door kuilen heen te komen en het gras wordt egaal gemaaid.

De Flymo Turbo Lite 330 is geschikt voor kleine tot middelgrote tuinen. Deze milieuvriendelijke elektrische maaier heeft een gewicht van slechts 6,5 kg en je kunt hem in 4 hoogtes instellen tussen van 10 tot 30 milimeter. Met de robuust stalen messen maai je je gras met een maaibreedte van 40 centimeter op 1 van de 4 hoogtes tussen de 10 en 30 millimeter. Verder is deze maaier compact op te bergen doordat je hem in kunt klappen met de duwboom.

Voor € 139,- staat deze maaier in de aanbevolen artikelen van Tuin Tools.