De 3 in 1 grasmaaier van Cub Cadet

Het grasmaai seizoen staat weer voor de deur. In dit bericht willen we graag even stil staan bij de 3 in 1 grasmaaier van Cub Cadet. Kenmerkend in zijn robuuste uitstraling, duurzaamheid, efficiëntie en haar hoge kwaliteit. De grasmaaiers van Cub Cadet bieden functies in precisie en comfort met een lange levensduur.

Cub Cadet Motormaaier met 53 cm maaibreedte

De Cub Cadet Motormaaier met 53 cm maaibreedte biedt een 3-in-1 maaisysteem, te weten: achteruitworp, opvangen en mulchen. Gebruik je de opvangfunctie dan kun je gebruik maken van de grote opvangbak van maar liefst 80 liter! Wil je niet uitwerpen en ook niet opvangen, dan kun je nog gebruik maken van de mulchfunctie. Het gras wordt dan gemulcht tot hele kleine makkelijk verteerbare stukjes. Deze stukjes is tevens weer voeding voor het gazon.

Het design van de grasmaaier mag er ook wezen. De zwart gele uitstraling met een volledig verzinkt maaiwerk, voor- en achterpartij van aluminium en zijdelings kunststof bekleding. De ergonomisch gevormde handgreep is in hoogte verstelbaar in drie standen. De kogelgelagerde wielen zorgen voor een hoge mate van comfort en het rubberen loopvlak zorgt voor een betere tractie en beschermd tevens het gazon.

Op dit moment is de 3-in-1 grasmaaier van Cud Cadet scherp geprijsd in onze webshop. Neem ook gerust contact op voor advies.