De duurzame Tuinhakselaar: Viking GE 420

Vandaag zetten we de Viking GE 420 tuinhakselaar in het zonnetje. Deze hakselaar en versnipperaar is namelijk niet alleen bijzonder vanwege zijn kracht, maar hij is ook nog eens ontzettend duurzaam. Zo verkleint hij het volume van het tuinafval, waardoor je uiteindelijk minder afval overhoudt. Nog duurzamer is natuurlijk om helemaal geen afval achter te laten. Dat kan ook! Deze Viking GE 420 zorgt namelijk voor een dusdanig verwerkte afval dat dit uitermate geschikt is om te gebruiken als compost, meststof of bodembedekker.

Elektrische tuinhakselaar

Elektrische machines zijn duurzamer dan de gemotoriseerde exemplaren. Deze Viking GE 420 is geheel elektrisch en toch ontzettend sterk.
Met zijn nieuw ontwikkeld tweekamersysteem kunt u via twee gescheiden vulopeningen zowel zacht als hard hakselmateriaal vullen. Uiteraard is ook gedacht aan de gebruiksvriendelijkheid.
Zo is de innovatieve ´One Click-One Turn-schakelaar´direct in de vergrendelschroef geïntegreerd. De bak heeft een handige hoogte en kan door middel van zijn wielen makkelijk worden verplaatst. Zoals bij alle Viking hakselaars maakt het geïntegreerd gereedschap professionele onderhoudswerkzaamheden, zoals het verwisselen van messen, op een snelle en makkelijke manier mogelijk. Daarnaast is er een uitklapbare invoertrechter voor takken.

Zo comfortabel kun je in een mum van tijd grote hoeveelheden materiaal verkleinen. Om het allemaal nog wat comfortabeler te maken is deze elektrische tuinhakselaar nu bij TuinTools verkrijgbaar tegen een gereduceerd tarief.