De robotmaaier voor de kleinere tuin

Heb je niet heel veel gazon, maar wil je toch liever niet zelf maaien? Laat je dan helpen door de robotmaaier van Stihl, de iMow. De iMow is een motormaaier met mulch functie en wordt aangedreven door een ingebouwde lithium-ionaccu.

Door de mulch functie wordt tijdens het mulchen het fijne versnipperde gras gelijkmatig over het gazon verspreid. Daar dienen ze als meststof door de bodem te voorzien van waardevolle voedingsstoffen. Zo wordt je gazon weer dicht en perfect gezond. Maaien en bemesten dus in één keer, je hoeft én niet zelf het gemaaide gras op te ruimen én je hoeft niet zelf te bemesten.

De robotmaaier denkt ook met je mee. De iMow robotmaaier werkt het geprogrammeerde maaischema zelf af. Daarbij bepaalt hij binnen een vastgesteld tijdvenster – de zogenaamde actieve tijd – zelf wanneer hij een afgebroken maaibeurt inhaalt. Een voorbeeld: als een zomerse dag wordt gevolgd door stortregen, breekt hij bij actieve regensensor zijn werk af en haalt de verloren tijd later in. Hoe handig is dat? Bestel hem nu via onze webshop.