De specialist in tuingereedschappen

U heeft een klus in de tuin en wilt snel aan de slag? In onze webshop bestelt u tuinmachines, tuingereedschappen en onderdelen snel en gemakkelijk. Wij hebben zowel voor particulieren als bedrijven een actueel aanbod.

Onze webshop Tuin-Tools.nl

Tuin-Tools biedt handgereedschappen als heggenscharen en snoeizagen en een groot aanbod machines zoals motormaaiers en zitmaaiers. Ook zijn vrijwel alle onderdelen verkrijgbaar. Kijk voor het volledige assortiment op onze webshop tuinmachines.

U vindt bij Tuin-Tools merken als Gardena, Makita, Stihl, Husqvarna en nog veel meer. Wij verkopen ook producten onder eigen merk. U koopt deze kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs én met drie jaar garantie. Wij staan graag voor de beste prijs-kwaliteit verhouding.

En we zijn méér dan een warenhuis! U bestelt snel en eenvoudig online, terwijl u profiteert van de service van de vakman. Op uw vragen over onze producten krijgt u antwoord van een medewerker met kennis van zaken. Reparaties voeren wij waar mogelijk zelf uit. Ook voor onderhoud kunt u ons terecht.

Grote tuin machines leveren we graag gemonteerd en gebruiksklaar af

Tuin-Tools levert grote machines veelal gemonteerd en gebruiksklaar bij u af. U kunt direct aan de slag! Wij hebben hiervoor een eigen transportdienst die door heel Nederland levert. Kleinere pakketten worden bezorgd door PostNL.

Wens u meer informatie neem gerust contact met ons op. Wilt u een product wat uitgebreider bekijken of bespreken, dan kunt u ook een afspraak maken bij ons kantoor in Velp (Gld). Wij kunnen u dan ook informeren over bediening, veiligheid en onderhoud.

Contact?

Tijdens kantooruren kunt u bellen met: Tuin-Tools 026-3621504
of stuur een mail naar: [email protected]

Bekijk onze webshop: www.tuin-tools.nl