De verschillende LEA waterpompen

LEA heeft een brede scala aan innovatieve producten op de markt gebracht. Ze houden veel rekening met de verschillende soorten werkzaamheden in de tuin zoals aan eenvoudige bediening en comfortabel kunnen werken. De vormgeving van de producten zijn veelal innovatief en ze bieden hoge kwaliteit. Dit geldt ook voor de waterpompen die compact en krachtig zijn. Bij Tuin-Tools worden 3 type benzine waterpompen van LEA aangeboden. In deze blog leggen we verschillen uit.

LE71043-25

Deze krachtige benzine motorpomp is zeer geschikt voor het beregenen van je tuin en gazon. Daarnaast is hij ook te gebruiken voor het besproeien van fruitbomen en groenten, waardoor je hem ook kunt inzetten in de land -en tuinbouw. Door het lage gewicht en compacte formaat is deze waterpomp makkelijk te transporteren en te verplaatsen. De zelfaanzuigende waterpomp pompt onder andere slootwater/oppervlaktewater met een capaciteit van 200 tot 250 liter per minuut.

LE71087-40

Deze benzine motorpomp heeft dezelfde kenmerken als de LE71043-25 maar is net iets krachtiger met zijn 4-taks motor. Deze zelfaanzuigende benzine waterpomp, pompt onder andere slootwater/oppervlaktewater, met een capaciteit van 300 tot 350 liter per minuut op uw land, tuin, afvoer etc. Door de extra capaciteit heeft dit model met zijn 15 kilo ook het dubbele gewicht van de LE71043-25. Toch is dit voor zijn capaciteit zeker geen zware waterpomp.

LE71163-50

Voor het zwaardere werk ga je voor de de LE71163-50. Dit model is voor dezelfde werkzaamheden in de zetten, maar heeft beduidend meer capaciteit. Deze 4-taks motor heeft deze motor maar liefs 163cc. Hierdoor is het gewicht van 25kg ook hoger, maar nog steeds goed te transporteren en verplaatsen. De zelfaanzuigende benzine waterpomp, pompt het water met een capaciteit van maar liefs 400 tot 450 liter per minuut.

Bij alle modellen heb je 2 jaar garantie. Zie voor meer informatie de verschillende waterpompen van Tuin-Tools en kies welk model het beste past.