Haal het beste uit een grastrimmer

Een grastrimmer ook wel kantenmaaier genoemd is niet weg te denken als je je gazon keurig netjes wil onderhouden. De grastrimmer is zeer handig voor het maaien van de graskantjes en voor het maaien van op moeilijk te bereiken plekken in de tuin.

LEA lichtgewicht grastrimmer

De LEA LE20055DN grastrimmer is een lichtgewicht grastrimmer en zeer makkelijk te bedienen. Het heeft een extra lange en verstelbare handgreep voor een comfortabele werkhouding. Ook heeft het een
90° kantelbare trimmerkop, hierdoor zijn ook verhangende graskanten makkelijk te trimmen. kunnen eenvoudig getrimd worden dankzij de 90° kantelbare trimmerkop. En wat dacht je van de uitklapbare plantenbeschermbeugel, die zorgt bij het trimmen dicht langs bloemperken en borders dat de planten beschermd worden.


LEA grastrimmer LE20055DN bestellen

Elektrische kantenmaaier

De LEA elektrische kantenmaaier heeft een krachtige 550 W motor. Met gemak trim je de gebieden rond bomen, struiken, bloemenperken of het terras. Dit zijn gebieden die moeilijk te bereiken zijn met de grasmaaier en om efficient rond deze obstakels te maaien is het handig om maaidraad te gebruiken. Het heeft 1.5mm maaidraad waarmee je uitstekend maai resultaat ervaart. Ga eerst deze gebieden trimmen voordat dat u er met de grasmaaier langs gaat. Gebruik steeds een afstandsbeugel om rond een boom te werken en zo de schors te beschermen tegen eventuele beschadiging door de maaidraad.

lea kantenmaaier