Historie TuinTools

TuinTools is in 2001 begonnen als Park en Tuinmachines Velp. Een traditionele speciaalzaak met grote merken als Honda, Stihl en Makita, vooral gericht op particulieren en bedrijven in de regio.

Al sinds 2003 ook online actief

In 2003 is onze webwinkel geopend. Deze webshop is uitgegroeid tot Tuin-Tools.nl, één van de eerste online aanbieders van een breed assortiment tuinmachines en gereedschappen.

Inmiddels is Tuintools uitgegroeid tot dé webwinkel in tuinmachines, gereedschappen en onderdelen voor heel Nederland en België. Uniek is het aanbod van grote machines die u op de site kunt bestellen en betalen. Wij leveren deze in de meeste gevallen gemonteerd, voorzien van brandstof en dus direct gebruiksklaar bij u af.

Het gemak van online bestellen met de service van de traditionele vakman

Bij Tuin-Tools combineert u het gemak van een online bestelling met de service van de traditionele vakman!

Wanneer u vragen heeft over een artikel uit ons assortiment dan kunt u telefonisch of via de mail contact met ons opnemen. Ook kunt u persoonlijk bij ons langs komen in onze winkel in Velp. Wij staan u graag te woord bij vragen over de bediening of het onderhoud van een machine. Ook voor technische vragen kunt u uiteraard bij ons terecht.

Tel: 026-3621504
Mail: [email protected]
Webshop: www.tuin-tools.nl