Magazijnvloer schoonmaken

Hoe houd ik mijn magazijnvloer schoon?

Een schone vloer zorgt voor een goede (eerste) indruk. Stof op de magazijnvloer stuift makkelijk omhoog waardoor je producten minder schoon blijven. Maar misschien nog wel belangrijker, een mooie blinkende vloer zorgt ook voor een veilige werkomgeving. Vuil en rondslingeren afval kan voor onveilige situaties zorgen. op papier en folieresten kun je zelf makkelijk uitglijden, maar het kan ook voor technisch problemen zorgen. Denk bijvoorbeeld aan folie wat zich om de as van interne transportmiddelen kan wikkelen. Stof en papier kunnen weer het risico op brandgevaar verhogen en zo zijn er nog wel meer voorbeelden te noemen.

Veegmachine

Misschien denk je dat handmatig vegen het goedkoopste is, maar dit vraagt veel tijd en inspanning bij het personeel in het magazijn. Door deze inspanning zal de motivatie om het magazijn regelmatig aan te vegen over het algemeen ook niet erg hoog zijn. Bij een relatief klein vloeroppervlakte zal dit misschien nog wel meevallen, maar om dagelijks een schone vloer te houden heb je al snel veel voordeel aan een veegmachine. In onze webshop vind je verschillende soorten veegmachines.

Binnen en buiten gebruik

Wanneer je een veegmachine aanschaft voor je magazijn kun je deze ook heel goed inzetten voor het buitenterrein. Hiermee zorg je niet alleen voor een goed verzorgde entree maar het neemt natuurlijk ook minder vuil mee bij inloop.

En sneeuwt het? De meeste veegmachines hebben ook de optie om sneeuw te ruimen, dus hij is het hele jaar door te gebruiken. Er zijn zelfs speciale sneeuwkettingen verkrijgbaar. Kortom, een multifunctionele machine die onmisbaar is voor je bedrijf.

veegmachine magazijn