Van schroef tot zitmaaier

Of u nu een schroefje nodig heeft of een zitmaaier: u vindt het bij TuinTools. In onze webshop bieden wij honderden artikelen aan voor grote en kleine klussen in en om de tuin. Ook voor professionele gebruikers zoals gemeenten, hoveniersbedrijven, aannemers en instellingen hebben wij apparatuur.

Onze kleinste producten voor uw tuin machines

De kleinste producten in ons assortiment zijn de onderdelen voor tuin machines zoals maaimessen, bougies, luchtfilters en andere wisselstukken. Echter naast de onderdelen kunt ook bij ons terecht voor handgereedschap. Gras- en heggenscharen, snoeizagen en elektrische apparaten, zoals motorzagen, kettingzagen en bladblazers.

Onze grotere producten zijn de gemotoriseerde tuin machines

Wij zijn ook de specialist voor de grotere producten. In ons assortiment vindt u onder meer benzine motormaaiers, bosmaaiers, veegmachines, zitmaaiers en grondboormachines.

Ook ondersteunende producten zoals veiligheidskleding

Daarnaast heeft Tuintools veel ondersteunende producten zoals maaidraad, brandstof, kettingolie, zaagkettingen en verlengkabels. Ook vindt u bij ons een collectie veiligheidskleding en veiligheidsartikelen zoals gehoorbescherming, zaagschoenen en zaagbroeken. Wij bieden onder andere producten van merken als Gardena, Makita, Stihl, LEA, DUNSCH, Wolf-Garten en ons eigen merk TT.

Kijk voor het uitgebreide assortiment en de leveringsvoorwaarden op www.tuin-tools.nl