Tuin-Tools eigen merk

Er zijn veel bekende merken tuinmachines, zoals Stihl, Tielburger, Makita, Viking etc. Deze merken zijn in de meeste gespecialiseerde shops verkrijgbaar. Maar wist je dat Tuin-Tools ook zijn eigen merken voert? Ze zijn, heel handig, in onze webshop te vinden onder het merk Tuin-Tools.

Tuin-Tools heeft jarenlange ervaring op gebied van tuingereedschap en machines. Inmiddels behoren wij tot de specialisten in de markt. Met deze kennis hebben we onze eigen bosmaaiers, kettingzagen, bladblazers, zoutstrooiers en andere producten op de markt gebracht. Door onze ervaring in deze machines en het rechtstreekse contact met de klant, kunnen wij de vraag goed in beeld brengen. We weten wat men belangrijk vindt en welke product elementen hieraan voldoen. Daarbij kunnen we een goede afweging maken welke prijzen passen bij welke doelgroep. Zo heeft de professionele markt hele andere standaarden dan de consumentenmarkt. Functies die niet relevant zijn voor consumenten worden dan ook achterwege gelaten of juist makkelijker gemaakt voor gebruik. Hiermee streven we naar een goede prijs kwaliteit verhouding voor elke klant.

Tuin-Tools TT5330KP Proline benzine Bosmaaier

Eén van de artikelen waar we trost op zijn is de Tuin-Tools TT5330KP Proline benzine Bosmaaier. Deze krachtpatser met 53cc Kawasaki motor is vooral bedoelt voor het maaien van ruigere oppervlakten rondom bomen, tussen struiken en voor slootkanten.

Zorgeloos tuinieren met Tuin-Tools

Net zoals bij de bekende merken bieden wij professioneel en persoonlijk advies. Wanneer je vragen hebt over de bediening of het onderhoud van een machine kun je altijd bij ons terecht. Je telefoontje of mail wordt dan ook altijd persoonlijk beantwoord door een vakman. Dus ook na aanschaf staan wij voor je klaar. We informeren graag over bediening, veiligheid en onderhoud. Zit je nog in de oriënterende fase en kom je er niet uit? Of wil je een product eerst komen bekijken? Dan kun je altijd een afspraak maken bij ons in Velp (Gld).