Waarom een ruggedragen bladblazer?

Ruggedragen bladblazers zijn ideaal bij grote oppervlaktes, in parken, plantsoenen en stadions, maar ook op en privépercelen. De twee grootste voordelen van ruggedragen bladblazers zijn 1; de sterkte en 2; de gebruiksvriendelijkheid. Wanneer je een bladblazer van een bepaalde sterkte nodig hebt, wordt deze al snel zwaarder. Een handgedragen bladblazer zou teveel energie kosten om grotere oppervlaktes te reinigen. Wanneer jet het grootste gedeelte van het gewicht op de rug draagt wordt dit al een stuk aangenamer werken.

STIHL BR600 en BR700

Stihl heeft een goede naam op gebied van ruggedragen bladblazers. Ze staan bekend om hun kracht, waarin zowel de BR600 als de BR700 een luchtgekoelde 4-mix benzine motor heeft. Deze is milieubesparend met een laag brandstofverbruik en weinig uitlaatgassen. Hiermee voldoen deze bladblazers vandaag de dag al aan de toekomstige strenge emissiegrenswaarden. En met de comfortabele draagsystemen kun je hier de hele dag mee vooruit. Beide hebben de capaciteit voor commercieel gebruik waarin de BR700 als extreem krachtig te boek staat.

DUNCH en LEA

De DUNCH ruggedragen bladblazer heeft een cilinderinhoud van maar liefst 79,4 cc. Het is een zeer krachtige bladblazers met een luchtdoorzet van 1325 m3/uur en een luchtsnelheid van maar liefst: 395 km/uur. De LEA ruggedragen bladblazer heeft een cilinderinhoud van 65,5 cc en een luchtdoorzet van 1152 m3/uur en een luchtsnelheid van 380 km/uur. Ondanks dit minder is dan de DUNCH is dit nog steeds er krachtig. Bovendien heeft deze bladblazer een eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening. Beide bladblazers kunnen zowel particulier als semiprofessioneel worden gebruikt.