Welke accessoires bij hogedrukreiniger RE88

De Stihl RE88 hogedrukreiniger is een basismodel, bedoelt voor kleinere werkzaamheden in de tuin. Er zijn veel budget varianten hogedrukreinigers die worden aangeboden voor occasioneel gebruik. Met deze veelal onbekende merken is het altijd maar afwachten welke kwaliteit je kan verwachten. Met de Stihl RE88 weet je dat je een Stihl kwaliteit product in huis haalt en qua prijs hoef je het ook echt niet te laten. Mocht je overwegen deze hogedrukreiniger aan te schaffen of deze zelfs al in huis hebben, dan is het misschien handig om te weten welke accessoires er beschikbaar zijn voor dit model.

Vlakreiniger RA101

Wanneer je het spuitgedeelte vervangt voor de vlakreiniger RA101 kun je snel en spatvrij grote oppervlakten reinigen. Dit accessoire wordt inclusief spuitlansverlenging geleverd. Voor grote horizontale vlakken bevelen wij de RA82 vlakreiniger aan.

Roterende wasborstel

Wanneer je het spuitgedeelte vervangt voor de roterende wasborstel, kun je de hogedrukspuit voor veel meer werkzaamheden gebruiken. De bijpassende wasborstel heeft een diameter van 160mm en instelbare werkhoek.

Reinigingsset

Veel mensen denken niet aan de hogedrukreiniger bij een breed aantal reinigingswerkzaamheden. Dat is jammer, want daarmee staat hij ongebrukt in de garage zonder zijn dienst te doen.
Wanneer je een reinigingsset aanschaft zal je de hogedrukreiniger veel minder hoeven afstoffen. Deze set bestaat namelijk uit een sproeikop met platte straal, een wasborstel en een 90 graden gehoekte sproeikop zodat je de meest moeilijke plaatsen kunt bereiken. Denk je niet alles nodig te hebben? Dan zijn deze artikelen ook lost te verkrijgen.

Spuitlans

Er is een afgeboden spuitlans van 470mm en één van 1080mm voor het reinigen van moeilijk bereikbare plaatsen. En met de hogedrukspuitlansverlengstuk heb je 410mm extra lengte.

Verlengstuk hogedrukslang

Heb je meer reikwijdte nodig? Gebruik dan de bijpassende verlengstuk voor de hogedrukslang. Deze is er in 9m stalen wapening en in 7m textielweefsel.

Aanzuigset

Hiermee kun je drukloos regentonnen en regenputten legen. Deze set heeft een lengte van 3m. We raden aan om de hevel altijd met een waterfilter te gebruiken.

Waterfilter

Om de pomp tegen vuil uit de watertoevoer de beschermen kun je gebruik maken van de waterfilter. Dit verlengt de levensduur van je hogedrukreiniger.

Schuimkop

Door de schuimkop op het uiteinde te plaatsen heb je een hoog reinigende werking door lang hechtend schuim. Je kunt de sproeistaal zowel horizontaal als verticaal gebruiken. De spuithoek is regelbaard en er is een doseerknop voor reinigingsmiddelenconcentraat. Er zit een 1 liter fles onder de schuimkop, zodat je wel even vooruit kunt.

Terugstroombeveiliging

Een terugstroombeveiliging voorkomt het terugstromen van het water vanuit de hogedrukreiniger naar het drinkwaterleidingnet. Deze wordt geleverd inclusief koppelingen 3/4.

Busreinigingsset

Deze set heeft een sproeikop waarmee je buizen kunt reinigen. Hij is ook geschikt voor buizen met een kleine diameter.

Bekijk welke accessoires bij jou passen en je kunt je hogedrukreiniger veel effectiever inzetten!